Thuis

Jiaxing Zhenhua Wire&cable CO.,LTD

Bedrijfprofiel

 

Co. Ltd van JIAXING ZHENHUA WIRE&CABLE is één van de belangrijke draad en kabelfabrikant en exporteur in het oosten van Cnina, worden wij gevestigd in shiquan de industriestreek, haiyan provincie, zhengjiang provincie.

Ons bedrijf is een zeer belangrijke installatie zich specialiseert in het veroorzaken van diverse draden en kabels zoals sprekerskabels, machtskabels, telefoonkabels, audio & videokabels, coaxiale kabels, LAN kabels, alarmkabels, en verschillende soorten stoppen en contactdozen.

De certificaten zoals ISO, SGS, SONCAP, Ce, ROHS zijn beste bewijsmateriaal van ZHENHUA-KABELcapaciteit .products worden uitgevoerd naar Europa, Azië, Afrika en andere markten. Ons doel verstrekt hoogte - kwaliteit en redelijke prijsproducten aan onze cliënten, die tevreden OEM, ODM de dienst aanbieden om aan het verzoek van cliënten van over de hele wereld te voldoen.

Wij zijn welkome vrienden van alle cirkels om ons bedrijf te bezoeken en zaken te bespreken met ons .let ons de rooskleurige toekomst met onze successamenwerking creëren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Jiaxingszhenhua Wire&cable, Ltd is een professionele fabrikant die zich in draden en kabels specialiseren,

onze die fabriek in 2000, in de loop van de jaren wordt opgericht, hangen wij altijd onze principes aan:

HOOG KREDIET, DE GOEDE DIENST, WEDERZIJDSE BEBEFIT, SAMENWERKING OP LANGE TERMIJN.

Jiaxing Zhenhua Wire&cable CO.,LTD Jiaxing Zhenhua Wire&cable CO.,LTD Jiaxing Zhenhua Wire&cable CO.,LTD Jiaxing Zhenhua Wire&cable CO.,LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : ZHENHUA

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Kabel van de koperspreker voor verkoop Van goede kwaliteit De Kabel van de koperspreker voor verkoop